The Best Ways to Make Money With WordPress 2022

Total
0
Shares
Οι καλύτεροι τρόποι για να Βγάλτε χρήματα με το WordPress 2021

Δημιουργία ιστολογίου με το WordPress

Στην αρχή, το WordPress ήταν απλώς μια πλατφόρμα blogging. Επιπλέον, ήταν από τα πρώτα είδη ιστότοπων που μπορούσαν να δημιουργήσουν μη προγραμματιστές χωρίς καμία βοήθεια.

Δεν είναι πλέον μόνο μια πλατφόρμα blogging, επειδή το WordPress είναι πολλά περισσότερα!

Οι ιστότοποι που έχουν δημιουργηθεί σε αυτή την πλατφόρμα περιλαμβάνουν ιστότοπους μελών, καταστήματα ηλεκτρονικού εμπορίου και κόμβους περιεχομένου. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια των “plug-ins” και των “θεμάτων”, τα οποία προσφέρουν περισσότερη λειτουργικότητα.

Τα θέματα και τα πρόσθετα συνεργάζονται για να δώσουν στον ιστότοπό σας WordPress μια προσαρμοσμένη εμφάνιση και αίσθηση, παρόμοια με τον τρόπο λειτουργίας των εφαρμογών στο smartphone σας.

Το WordPress έχει γίνει τόσο δημοφιλές λόγω των πολλών πλεονεκτημάτων του, ώστε σήμερα τροφοδοτεί τους περισσότερους ιστότοπους στο διαδίκτυο.

Το WordPress ως πηγή εισοδήματος

Θα χρειαστείτε μια θεμελιώδη επιχειρηματική στρατηγική προκειμένου να βγάλετε χρήματα από το blogging με το WordPress.

Το να βγάλετε χρήματα με το WordPress δεν είναι κάποιο είδος μαγικής μαγείας που μπορεί να πραγματοποιηθεί εν μία νυκτί.

Λίγη πειθαρχία και μερικές αναζητήσεις στο Google αρκούν για να σας παράσχουν τις γνώσεις σχετικά με το πώς να το κάνετε με επιτυχία.

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν πολυάριθμες στρατηγικές για τη δημιουργία μιας επιχείρησης στην πλατφόρμα WordPress, η πιο απλή μέθοδος για την πλειονότητα των ανθρώπων που αρχίζουν να παράγουν χρήματα στο διαδίκτυο με έναν ιστότοπο WordPress είναι να κάνουν ένα από τα ακόλουθα πράγματα:

1) Οι αναρτήσεις στο ιστολόγιο είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρέχετε πολύτιμο υλικό στον ιστότοπό σας.

2) Προωθήστε το περιεχόμενο χρησιμοποιώντας δωρεάν μάρκετινγκ και πληρωμένη διαφήμιση για την προσέλκυση επισκεπτών.

3) Το AdSense ή το μάρκετινγκ θυγατρικών μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βγάλετε χρήματα από τα ιστολόγια.

Πώς να κερδίσετε χρήματα με το WordPress σε 3 εύκολα βήματα

Ορισμένοι προγραμματιστές νομισματοποίησης είναι απλό να εγγραφείτε και είναι απλό να τους εφαρμόσετε στον ιστότοπό σας. Τα παρακάτω είναι τα βασικά πράγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη σας

  1. Δημιουργήστε υψηλής ποιότητας και πολύτιμο περιεχόμενο
  2. Οδηγήστε περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπο/το ιστολόγιό σας
  3. Χρηματοδοτήστε τον ιστότοπό σας με δίκτυα διαφημίσεων / προγράμματα θυγατρικών

Δημιουργήστε υψηλής ποιότητας, ενδιαφέρον και πολύτιμο περιεχόμενο
Όταν πρόκειται να τραβήξετε την προσοχή των ανθρώπων και να τους κρατήσετε απασχολημένους και ενημερωμένους, το περιεχόμενο είναι πλέον απαραίτητο για τις ενώσεις για να είναι επιτυχημένες.

Το μάρκετινγκ περιεχομένου έχει γίνει κοινή ορολογία μεταξύ των εμπόρων και οι ενώσεις, από τη φύση τους, έχουν πληθώρα πληροφοριών και πόρων να μοιραστούν με τα μέλη τους.

Όταν γίνεται σωστά, το μάρκετινγκ περιεχομένου οδηγεί σε μεγαλύτερη δέσμευση με τα υφιστάμενα και τα μελλοντικά μέλη, καθώς και στην ανάπτυξη ηγετικής θέσης στον κλάδο.

Όμως, η δημιουργία περιεχομένου υψηλής ποιότητας απαιτεί σημαντική επένδυση τόσο σε χρόνο όσο και σε πόρους, και στο τέλος της ημέρας, οι ηγέτες θέλουν να δουν απόδοση της επένδυσής τους.

Κάντε μια αρχή εστιάζοντας τους στόχους σας και ευθυγραμμίζοντάς τους με τις προτεραιότητες του οργανισμού σας και, στη συνέχεια, ελέγξτε αν το περιεχόμενό σας επιτυγχάνει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ακολουθούν τα πέντε πιο σημαντικά στοιχεία για τη δημιουργία, την παροχή και την προώθηση πολύτιμου περιεχομένου:

Καθορίστε τις απαιτήσεις του κοινού-στόχου σας

Το πρώτο βήμα για την ανάπτυξη μιας αποτελεσματικής στρατηγικής μάρκετινγκ περιεχομένου είναι η κατανόηση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το κοινό-στόχος σας.

Προσφέρετε τους τυχόν μοναδικές γνώσεις, συμβουλές ή δεδομένα που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να λύσουν τα καθημερινά τους προβλήματα.

Θα είστε σε θέση να βελτιστοποιήσετε πραγματικά την απόδοση παρακολουθώντας στενά τη δέσμευση και αναθεωρώντας τη στρατηγική ανάλογα με τις ανάγκες, εάν κατατμήσετε το περιεχόμενο και τα κανάλια διανομής του (ιστολόγια, μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενημερωτικά δελτία) ανά ομάδα κοινού.

Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας

Δεν είναι μυστικό ότι οι άνθρωποι αναζητούν περιεχόμενο που είναι ειλικρινές και χρήσιμο. Παρόλο που ο απώτερος στόχος σας είναι να προωθήσετε την ηγεσία σκέψης του οργανισμού σας, κινδυνεύετε να χάσετε την αξιοπιστία σας αν διανέμετε περιεχόμενο που δεν είναι σταθερά ανεξάρτητο.

Με τον ίδιο τρόπο, πρέπει να παραμείνει πιστό στη φωνή της ένωσής σας. Η αυθεντική αφήγηση ιστοριών μπορεί να είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για να αιχμαλωτίσετε και να διατηρήσετε την προσοχή του κοινού σας.

Διατήρηση της συνέπειας

Μια στρατηγική περιεχομένου απαιτεί ειλικρινή δέσμευση από την πλευρά του δημιουργού.

Ενώ πρέπει να είναι αυθεντικό, πρέπει επίσης να χρησιμεύει ως τακτικό σημείο επαφής για τη μοναδική πρόταση αξίας, προκειμένου να είναι αποτελεσματικό.

Ενσωμάτωση του

Το να γράψετε απλώς μια ανάρτηση στο ιστολόγιο, να την αναρτήσετε στο διαδίκτυο και να ελπίζετε ότι κάποιος θα πέσει πάνω της είναι ανεπαρκές. Η ικανότητα ενσωμάτωσης είναι απαραίτητη. Αξιοποιήστε στο έπακρο το περιεχόμενό σας, αλλά βεβαιωθείτε ότι φτάνει στους ανθρώπους που πρέπει να το δουν.

Ελέγξτε και επανελέγξτε τις υποθέσεις σας

Η ευκολία της πρόσβασης σε δεδομένα κατά παραγγελία είναι μία από τις πιο ελκυστικές πτυχές των ψηφιακών μέσων.

Μπορείτε να παρακολουθείτε στενά τους τύπους περιεχομένου και τις ιστορίες που δημιουργούν επισκεψιμότητα και εμπλοκή. Ακόμη και στο σημερινό περιβάλλον business-to-business, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο εξακολουθεί να είναι το πιο ευρέως χρησιμοποιούμενο εργαλείο επικοινωνίας και διανομής.

Όπως έχει αποκαλύψει η συνεχιζόμενη έρευνά μας, ο μέσος επαγγελματίας βασίζεται στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο για τα πιο σημαντικά, απαραίτητα νέα και πληροφορίες που επηρεάζουν την καθημερινή του ζωή.

Αυξήστε την επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας

Ο αριθμός των ατόμων που επισκέπτονται τον ιστότοπό σας αναφέρεται απλά ως “επισκεψιμότητα”. Όλο και περισσότεροι άνθρωποι χρησιμοποιούν το WordPress, δεδομένου ότι είναι τόσο εύκολο στη χρήση. Ρίξτε μια ματιά στην παρακάτω λίστα με πέντε στρατηγικές για να ξεκινήσετε.

Στρατηγικές αύξησης της επισκεψιμότητας του WordPress:

5 απλά βήματα για να ξεκινήσετε

Βελτιστοποίηση των μηχανών αναζήτησης (search engine optimization):
Εναλλακτικά γνωστή ως βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO), πρόκειται για τη διαδικασία με την οποία οι μηχανές αναζήτησης παραθέτουν το υλικό σας στις σελίδες αποτελεσμάτων τους. Το μεγαλύτερο μέρος της επισκεψιμότητάς σας θα προέλθει από την παρουσία σας στην πρώτη σελίδα των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης. Αν και το SEO δεν είναι δύσκολο, θα πρέπει να μάθετε μερικές θεμελιώδεις δεξιότητες SEO προκειμένου να είστε επιτυχημένοι.

Κάνοντας μια δημοσίευση σε ένα φόρουμ:

Εάν δημοσιεύετε χρήσιμα σχόλια σε φόρουμ σχετικά με τη θέση σας, ίσως μπορέσετε να συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο προς αυτές τις πληροφορίες στην υπογραφή σας. Στην πραγματικότητα, το μάρκετινγκ σε φόρουμ έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει ένα εκπληκτικό ποσό επισκεψιμότητας στον ιστότοπό σας.

Facebook traffic που έχει αγοραστεί δηλ. Facebook ADS:
Όλες αυτές οι χορηγούμενες αναρτήσεις στο Facebook είναι πληρωμένες διαφημίσεις σε ιστότοπους εταιρειών. Με το Facebook, μπορείτε να πάρετε πολλά χρήματα για το χρήμα σας. Μπορούν να δαπανηθούν μόλις 2 δολάρια την ημέρα για διαφημίσεις στο Facebook. Εάν το υλικό σας γίνει viral, τα κλικ στον ιστότοπό σας μπορεί να είναι αρκετά φθηνά.

Reddit:

Το Reddit είναι αναμφίβολα ο πιο ισχυρογνώμων ιστότοπος στο διαδίκτυο, αλλά όπου βασιλεύει η θέρμη, ο ιστότοπός σας μπορεί να επωφεληθεί από τα κλικ. Ο σχολιασμός σε φόρουμ είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να οδηγήσετε την επισκεψιμότητα πίσω στον ιστότοπό σας, οπότε χρησιμοποιήστε τις ίδιες στρατηγικές που θα χρησιμοποιούσατε και εκεί.

Δημοσίευση ως επισκέπτης:

Γράψτε δωρεάν σε ιστοσελίδες άλλων ανθρώπων σε αυτό το τμήμα. Αν καταφέρετε να μπείτε σε έναν δημοφιλή ιστότοπο και να δημοσιεύσετε το guest post σας, θα έχετε ένα άμεσο κύμα επισκεψιμότητας, καθώς και μια σταθερή ροή επισκεπτών με την πάροδο του χρόνου.
Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να βγάζετε χρήματα από τον ιστότοπό σας τώρα που έχετε κάποιο περιεχόμενο και ανθρώπους που το διαβάζουν.

Νομισματοποίηση – WordPress

Μεγιστοποίηση των κερδών από το WordPress Blog σας

Οι ιστότοποι WordPress μπορούν να αξιοποιηθούν με αμέτρητους τρόπους. Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να ξεκινήσουν με το AdSense και τον προγραμματιστή θυγατρικών της Amazon, επειδή είναι οι πιο απλές.

Ο προγραμματιστής AdSense της Google σας επιτρέπει να εμφανίζετε διαφημίσεις στον ιστότοπό σας και να κερδίζετε χρήματα όταν οι επισκέπτες κάνουν κλικ σε αυτές.

Οι συνεργάτες μπορούν να συνδεθούν με οποιοδήποτε αγαθό της Amazon και να κερδίσουν προμήθεια αν οι πελάτες το αγοράσουν μέσω των συνδέσμων τους.

Είναι απολύτως εφικτό να κερδίσετε χρήματα με έναν ιστότοπο WordPress.

Δεν υπάρχει απολύτως κανένα καλύτερο συναίσθημα από το να κερδίζετε το πρώτο σας δολάριο από έναν ιστότοπο που σας ανήκει. Συνήθως χρειάζονται οι λαοί λίγο χρόνο και προσπάθεια για να αποκτήσουν το κολάι.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *