Introduction of Data Science in Detail

Total
0
Shares
Εισαγωγή της Επιστήμης Δεδομένων

Εισαγωγή της Επιστήμης Δεδομένων

Γνωρίζετε ότι στον κόσμο της τεχνολογίας υπάρχει μεγάλη ζήτηση για θέσεις εργασίας που σχετίζονται με τη μηχανική μάθηση και την επιστήμη των δεδομένων; Λοιπόν, τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο υπάρχει πληθώρα θέσεων εργασίας στην αγορά, αλλά υπάρχει έλλειψη εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού.

Ως εκ τούτου, έχει δημιουργηθεί μια τεράστια ζήτηση γι’ αυτούς. Και το καλύτερο είναι ότι ακόμη και ο μισθός εισόδου είναι υψηλός σε σύγκριση με άλλες θέσεις εργασίας.

Εάν είστε ένας από αυτούς, τότε θεωρήστε τον εαυτό σας τυχερό. Παρεμπιπτόντως, σύμφωνα με την πρόβλεψη της αγοράς, μέχρι το 2025 το μέγεθος της αγοράς της επιστήμης των δεδομένων στην Ινδία θα φτάσει τα 16 δισεκατομμύρια.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα γι’ αυτό, τότε συνεχίστε να κατανοείτε το θέμα διαβάζοντας αυτό το άρθρο. Θα μοιραστούμε σημαντικά σημεία ένα προς ένα. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν.

Σημασία της Επιστήμης Δεδομένων

Είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει πολύ συχνά για την επιστήμη των δεδομένων τα τελευταία χρόνια. Γιατί οι άνθρωποι μιλούν γι’ αυτό μέρα και νύχτα; Τώρα, ας το καταλάβουμε αυτό με ένα απλό παράδειγμα.

Γνωρίζετε ότι με βάση τις προβολές του ιστορικού σας, οι πλατφόρμες βίντεο όπως το Netflix, το YouTube ή το Amazon Prime θα σας προτείνουν περισσότερα τέτοια βίντεο.

Για παράδειγμα, στο YouTube, αν έχετε παρακολουθήσει βίντεο που σχετίζονται με γεωργικά εργαλεία και τεχνικές, τότε υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να σας προτείνει περισσότερα τέτοια βίντεο στην τροφοδοσία βίντεο. Όλα αυτά συμβαίνουν λόγω της επιστήμης των δεδομένων και της αυτόματης μηχανικής μάθησης από πλατφόρμες όπως το YouTube, το Amazon Prime και το Netflix.

Όπως γνωρίζουμε οι μεγάλοι οργανισμοί έχουν αρχίσει να συλλέγουν μεγάλα κομμάτια δεδομένων, καθώς ο κόσμος εισήλθε στην εποχή των μεγάλων δεδομένων. Εξαιτίας αυτού, προκύπτει η ανάγκη για την αποθήκευσή τους.

Οι οργανισμοί έχουν μάθει να αποθηκεύουν τα δεδομένα με επιτυχία με τη βοήθεια διαφόρων πλαισίων. Έτσι, τώρα η εστίαση έχει μετατοπιστεί προς την επεξεργασία αυτών των δεδομένων. Και ως εκ τούτου, η Επιστήμη Δεδομένων παίζει μεγάλο ρόλο στην ευκαιρία.

Εν ολίγοις, η επιστήμη των δεδομένων συνδυάζει πολλούς τομείς και αυτό περιλαμβάνει τομείς όπως η τεχνητή νοημοσύνη, οι επιστημονικές μέθοδοι, η ανάλυση δεδομένων, η στατιστική κ.λπ.

Ποιος είναι ένας επιστήμονας δεδομένων;

Τώρα που έχουμε τόσα πολλά δεδομένα, τότε πρέπει να υπάρχει κάποιος που θα επεξεργαστεί αυτά τα δεδομένα και θα καταλήξει σε κάποιες ουσιαστικές ιδέες και συμπεράσματα.

Αυτό το έργο θα το αναλάβει ένα άτομο που ονομάζεται επιστήμονας δεδομένων. Ο κύριος ρόλος του θα είναι να συλλέγει πληροφορίες, να τις αναλύει και να δημιουργεί μοντέλα από αυτές. Με αυτόν τον τρόπο μια εταιρεία μπορεί να λάβει καλύτερες αποφάσεις.

Με απλά λόγια, οι επιστήμονες δεδομένων μπορούν στη συνέχεια να εξετάσουν τα αποτελέσματα για να αποκαλύψουν μοτίβα και να επιτρέψουν στους επικεφαλής των επιχειρήσεων να αντλήσουν τεκμηριωμένες πληροφορίες. Ως εκ τούτου, οι εταιρείες πρέπει να κατανοήσουν την επιστήμη των δεδομένων και πώς αυτό το σύστημα μπορεί να ωφελήσει μακροπρόθεσμα την εταιρεία τους.

Οι επιστήμονες δεδομένων είναι εκείνοι που λύνουν πολύπλοκα προβλήματα δεδομένων με την ισχυρή τους εξειδίκευση σε ορισμένους επιστημονικούς κλάδους. Η ισχυρή γνώση των διαφόρων γλωσσών προγραμματισμού βοηθάει πολύ.

Με άλλα λόγια, οι επιστήμονες δεδομένων παρουσιάζουν τα δεδομένα σε πολύ πιο χρήσιμη μορφή σε σύγκριση με τα ακατέργαστα δεδομένα που έχουν στη διάθεσή τους από δομημένες αλλά και μη δομημένες μορφές.

Πού μπορείτε να μάθετε επιστήμη δεδομένων στο Hyderabad;


Αν θέλετε να μάθετε και να ξεκινήσετε την καριέρα σας ως επιστήμονας δεδομένων, τότε υπάρχει

μια καλή ευκαιρία για εσάς στο Χαϊντεραμπάντ της Ινδίας. Μπορείτε να ελέγξετε την ιστοσελίδα τους https://prsoftwares.com/ ή να συνομιλήσετε στο WhatsApp στο +91-90302-02723 για τη συλλογή περισσότερων λεπτομερειών σχετικά με το μάθημα.

Θα σας διδάξουν από το βασικό έως το προχωρημένο επίπεδο. Επιπλέον, θα σας προετοιμάσουν επίσης για ερωτήσεις συνέντευξης εργασίας και έργα. Το πρόγραμμα σπουδών και η διδακτέα ύλη τους είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις και τα πρότυπα του κλάδου. Και έχουν εκπαιδεύσει περισσότερους από 4000 μαθητές τα τελευταία οκτώ χρόνια.

Βρίσκονται στον κλάδο της διδασκαλίας τα τελευταία οκτώ χρόνια. Και κατανοούν πολύ καλά τις απαιτήσεις των τεχνολογικών οργανισμών.

Συνδεθείτε μαζί τους για περισσότερες πληροφορίες και να θυμάστε ότι πρόκειται να σας βοηθήσουν στην ανάπτυξη της καριέρας σας στον τομέα της επιστήμης των δεδομένων μόλις συνδεθείτε μαζί τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *