Effective Tips to Increase Your Twitter Followers

Total
0
Shares
Αυξήστε-τους-οπαδούς-σας-στο-Twitter

Εισαγωγή

Όταν μπήκα στο Twitter τον Μάιο του 2019, δεν ήξερα τι έκανα. Απλώς εγγράφηκα, χρησιμοποίησα το ψευδώνυμό μου ως συγγραφέας, έβαλα τα ενδιαφέροντά μου στο πεδίο βιογραφικό και αυτό ήταν όλο. Δεν είχα πραγματικά κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου για να χρησιμοποιήσω το Twitter. Απλά ένιωσα ότι έπρεπε να το δοκιμάσω.

Μετά την εγγραφή μου, δεν κατέβαλα καμία απολύτως προσπάθεια. Απλώς έκανα tweet ό,τι και όποτε ήθελα, χωρίς να βάζω σκέψεις σε αυτό που έγραφα. Όταν διαβάζω ένα καλό βιβλίο, το γράφω στο Twitter, ή όταν ανακαλύπτω καλό φαγητό, το γράφω στο Twitter. Αυτό έκανα λίγο πολύ μέχρι το 2020.

Δεν άρχισα να ακολουθώ κανέναν. Απλά ακολουθούσα κι εγώ. Στη συνέχεια, συνειδητοποίησα ότι αν είχα αρχίσει να ακολουθώ ανθρώπους το 2019, θα είχα πιθανότατα ήδη αποκτήσει 10k ή περισσότερους followers μέχρι αυτή τη στιγμή. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς έδωσα προσοχή στο Twitter μόνο μετά τη δημοσίευση του πρώτου μου μυθιστορήματος, ενώ θα έπρεπε να είχα αρχίσει να χτίζω οπαδούς από τη στιγμή που δημιούργησα λογαριασμό στο Twitter.

Τώρα που αύξησα με επιτυχία τους οπαδούς μου στο Twitter μέσα σε λίγους μήνες φέτος, οι οποίοι ξεκίνησαν με μόλις λιγότερους από 100 οπαδούς σε περισσότερους από 3.500 και συνεχίζουν να μετρούν, θέλω να μοιραστώ τα βήματα που έκανα για να χτίσω τους οπαδούς μου στο Twitter χωρίς να χρειαστεί να πληρώσω για εργαλεία ή υπηρεσίες.

Παρακάτω θα βρείτε νόμιμες και αποτελεσματικές συμβουλές για να αυξήσετε τους οπαδούς σας στο Twitter:

Βεβαιωθείτε ότι το όνομα χρήστη, η φωτογραφία προφίλ, το βιογραφικό και η εικόνα κεφαλίδας σας είναι όλα αξιοπρεπή και αρκετά αξιόπιστα ώστε να σας ακολουθούν.

Όσο το δυνατόν περισσότερο, μείνετε σε ένα μόνο θέμα που θα σας κάνει επώνυμο ή θα σας κάνει γνωστό στο Twitter ως κάποιον με ουσία- κάποιον που αξίζει πραγματικά να ακολουθήσετε. Για να το πετύχετε αυτό, αποφύγετε τις υποβλητικές φωτογραφίες, το βιογραφικό ή την εικόνα κεφαλίδας. Να θυμάστε ότι προσελκύετε αυτό που είστε. Αν θέλετε να έχετε αξιοσέβαστους και καλοσυνάτους οπαδούς, θα πρέπει να δείξετε ότι είστε κι εσείς αξιοσέβαστοι.

Ακολουθήστε ανθρώπους καθημερινά, αν μπορείτε. Και με αυτό, όχι οποιονδήποτε, θα πρέπει να ακολουθείτε μόνο ανθρώπους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς. Οι followers μου στο Twitter είναι κυρίως συγγραφείς, επειδή ακολουθώ και ανταποδίδω μόνο συγγραφείς. Στην αρχή, απλώς πληκτρολόγησα τη λέξη “συγγραφέας” στην εφαρμογή του twitter και μου έδειξε τις κατηγορίες: Top, Latest, People, Photos και Videos, οπότε έκανα κλικ στην επιλογή People. Μου έδειξε τους λογαριασμούς Twitter των συγγραφέων που θα μπορούσα να ακολουθήσω.

Όταν άρχισα να ακολουθώ τους συν-συγγραφείς μου, οι περισσότεροι από αυτούς με ακολούθησαν και αυτοί, επειδή μπορούσαν να δουν στο προφίλ μου ότι μοιραζόμαστε το ίδιο πάθος για τη συγγραφή. Στη συνέχεια, όταν άρχισα να αυξάνω τους οπαδούς που μοιράζονται τα ίδια ενδιαφέροντα με εμένα, έμαθα ότι όταν κάνετε κλικ σε κάποιον από τους οπαδούς σας ή στους ανθρώπους που ακολουθείτε, θα υπάρχουν προτάσεις για το “Ποιον να ακολουθήσετε”. Κάντε το αυτό κάθε μέρα και θα εκπλαγείτε όταν διαπιστώσετε ότι έχετε αυξήσει τους followers σας σε χρόνο μηδέν!

Σαρώστε από καιρό σε καιρό.

Μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι δεν θα σας ακολουθήσουν πίσω όλοι όσοι σας ακολουθούν, οπότε στο τέλος θα καταλήξετε να έχετε περισσότερο αριθμό ανθρώπων που ακολουθείτε, παρά ακολούθους. Οι followers σας θα πρέπει πάντα να είναι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ακολουθείτε, γιατί αν υπάρχει μεγάλη διαφορά, οι άνθρωποι τείνουν να πιστεύουν ότι έχετε τόσους πολλούς followers επειδή ακολουθείτε σχεδόν οποιονδήποτε και αυτό δεν είναι μια υγιής εικόνα. Έτσι, πρέπει να σαρώσετε ή να καταργήσετε το follow των ανθρώπων που δεν σας ακολούθησαν πίσω. Με το Twitter, είναι εύκολο να το δείτε αυτό.

Απλά πρέπει να κάνετε κλικ στην επιλογή Followers στη σελίδα του προφίλ σας και στη συνέχεια να αρχίσετε να κάνετε unfollow τους λογαριασμούς του Twitter που δεν έχουν αυτή την γκρι ετικέτα που λέει “Σας ακολουθεί”. Το σκούπισμα είναι μια πολύ κουραστική εργασία, οπότε δεν χρειάζεται να το κάνετε όλο μαζί. Επίσης, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί, μην κάνετε unfollow πάρα πολλά άτομα. Το 300 θα ήταν ένας ασφαλής αριθμός, αλλά το να κάνετε unfollow περισσότερους από αυτούς θα μπορούσε να αποτελεί παραβίαση της πολιτικής του Twitter και δεν θέλετε να σας απαγορευτεί ή να περιοριστείτε από άλλες λειτουργίες. Απλά κρατήστε τον αριθμό στα 300 και θα είστε ασφαλείς.

Συνεχίστε να ακολουθείτε άτομα και να ξεκλειδώνετε το follow σε μια συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Αυτό που κάνω εγώ είναι ότι αρχίζω να κάνω unfollowing σε ανθρώπους που δεν με ακολούθησαν πίσω, όποτε βλέπω ότι έχω τον ίδιο ή σχεδόν τον ίδιο αριθμό Ακολουθιών και Ακολούθων.

Κάντε tweet με υπευθυνότητα.

Αποφύγετε να χρησιμοποιείτε το Twitter για να ξεσπάτε κάθε φορά που έχετε μια κακή μέρα. Μην συμπεριφέρεστε στο Twitter όπως συμπεριφέρεστε στο Facebook. Αντίθετα, χρησιμοποιήστε το προς όφελός σας. Πήρα πωλήσεις και κριτικές για το βιβλίο μου εξαιτίας του Twitter, οπότε αυτή τη στιγμή, είναι η κύρια πλατφόρμα μου στην προώθηση. Ο λόγος που το Twitter είναι μια σπουδαία πλατφόρμα για μένα είναι επειδή το χρησιμοποιώ με υπευθυνότητα.

Τέλος, διαβάστε τους όρους και τις προϋποθέσεις.

Μην καταλήξετε να σας απαγορεύσουν για κάτι που κάνατε υπερβολικά ή χρησιμοποιώντας το Twitter με ακατάλληλο τρόπο. Ένα καλό παράδειγμα θα ήταν η αποστολή διαφημιστικών DM σε ανθρώπους. Αυτό είναι απαγορευτικό! Ποτέ μην πουλάτε ή στέλνετε τίποτα διαφημιστικό σε ανθρώπους, γιατί αυτό είναι πραγματικά ενοχλητικό και ακατάλληλο. Όσο το δυνατόν περισσότερο, δεν στέλνω DM σε ανθρώπους και δεν απαντώ επίσης σε DMs. Αυτό μπορείτε να το κάνετε μόνο με τους πραγματικούς σας φίλους ή την οικογένειά σας, όχι με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε προσωπικά.

Λοιπόν, αυτό ήταν! Ελπίζω ότι με το να μοιραστείτε αυτές τις συμβουλές, θα μπορέσετε να αυξήσετε τους οπαδούς σας στο Twitter με τον σωστό τρόπο! Μείνετε ασφαλείς και καλά!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *