Best Niche Blog To Make Money Easily

Total
0
Shares
Best Blog Niche για να Βγάλτε χρήματα εύκολα

Μπορεί να σκέφτεστε να ξεκινήσετε ένα ιστολόγιο και να έχετε εκατομμύρια ιδέες στο μυαλό σας. Αλλά είστε μπερδεμένοι σχετικά με το πού να ξεκινήσετε ή αν η ιδέα θα λειτουργήσει ή όχι. Είναι λίγο δύσκολο να το καταλάβετε, αλλά δεν είστε μόνοι. Για να γίνετε επαγγελματίας μπλόγκερ, η επιλογή μιας εξειδικευμένης θέσης στο μπλογκ είναι μια από τις δυσκολότερες αποφάσεις που θα πάρετε ποτέ.

Υπάρχουν εκατομμύρια θέσεις στο διαδίκτυο, αλλά μια τέλεια θέση μπορεί να σας δώσει ένα προβάδισμα. Σε αυτό το άρθρο, θα προσπαθήσω να καλύψω μερικές από τις καλύτερες εξειδικευμένες θέσεις blog και πώς ταιριάζουν στο blogging, και πώς αυτό θα γίνει μια από τις καλύτερες πηγές κέρδους σας!

Πριν προχωρήσουμε περαιτέρω, πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε μερικά βασικά πράγματα, όπως…

  • Τι είναι το blog;
  • Πώς να φτιάξετε ένα ιστολόγιο;
  • Και τι είναι η θέση του ιστολογίου;

Τι είναι το ιστολόγιο;

Ένα ιστολόγιο είναι ένας ενημερωτικός ιστότοπος ή ένα διαδικτυακό περιοδικό που ενημερώνεται τακτικά με νέο περιεχόμενο και αυτά είναι συνήθως γραπτά άρθρα. Και αυτά ονομάζονται δημοσιεύσεις, εμφανίζονται με αντίστροφη χρονολογική σειρά με την πιο πρόσφατη δημοσίευση στην κορυφή. Με έναν άλλο τρόπο είναι μια πλατφόρμα όπου ο δημιουργός δημιουργικού περιεχομένου μοιράζεται τις απόψεις του για ένα μεμονωμένο θέμα.

Πώς να φτιάξετε ένα ιστολόγιο

Όταν πρόκειται για την πλατφόρμα του ιστολογίου σας, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές μαζί με πολλές εξαιρετικές δωρεάν. Για να ξεκινήσετε το ιστολόγιό σας, χρειάζεστε τρία βασικά πράγματα:

Ένα όνομα τομέα:

Η διεύθυνση του ιστότοπου του ιστολογίου σας (domainname.com). Συνήθως ένα domain κοστίζει περίπου $8-$15 ετησίως.

Φιλοξενία ιστοσελίδων:

Μια διαδικτυακή αποθήκευση για τον ιστότοπο του ιστολογίου σας, έτσι ώστε οι επισκέπτες να μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτόν με τον τομέα σας. Υπάρχουν πολλοί πάροχοι φιλοξενίας που παρέχουν φιλοξενία με δωρεάν domain, όπως η BlueHost, η GoDaddy, η Digital Ocean και ούτω καθεξής. Το κόστος είναι περίπου 5-19 δολάρια ετησίως.

Μια πλατφόρμα CMS:

Υπάρχει πληθώρα πλατφορμών CMS για τη δημιουργία ιστοτόπου ιστολογίου χωρίς καμία γνώση κωδικοποίησης. Το WordPress θα μπορούσε να είναι η καλύτερη επιλογή σας για να ξεκινήσετε. Το WordPress είναι εύκολο στη χρήση και έρχεται με χιλιάδες επιλογές σχεδιασμού και plugins επίσης.

Τι είναι μια εξειδικευμένη θέση ιστολογίου;

Μια θέση ιστολογίου αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο θέμα για το οποίο θα γράψετε στον ιστότοπο του ιστολογίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα γράφετε σε ιστολόγια για ένα συγκεκριμένο θέμα.

Best Blog Niche για να Βγάλτε χρήματα εύκολα

Γιατί η θέση ιστολογίου είναι σημαντική;

Μια συγκεκριμένη εξειδικευμένη θέση εστιάζει στο περιεχόμενο του ιστολογίου σας. Αν θέλετε να γράφετε για οποιοδήποτε θέμα ή θέμα σας έρχεται στο μυαλό, το ιστολόγιό σας μπορεί να γίνει χαοτικό. Οι επισκέπτες μπορεί να μπερδευτούν σχετικά με το τι είναι το ιστολόγιό σας και αυτό μπορεί να αποτελέσει λόγο αποτυχίας του περιεχομένου του ιστολογίου σας.

Ένα διάσπαρτο θέμα ή αντικείμενο μπορεί να καταστήσει πιο δύσκολο να αποκτήσετε ένα αφοσιωμένο κοινό. Το κοινό συνήθως αναζητά με αυτό που πραγματικά ψάχνει. Εάν τα ιστολόγιά σας θα καλύπτουν πολλούς τομείς, θα είναι δύσκολο να ενθαρρύνετε τους αναγνώστες που διαβάζουν για πρώτη φορά το ιστολόγιό σας.

Η προσκόλληση σε μια συγκεκριμένη θέση μπορεί να σας βοηθήσει να εδραιώσετε την ικανότητα συγγραφής περιεχομένου ή την αξιοπιστία σας. Το να γράφετε με ένα ή λίγα θέματα σας δίνει την ευκαιρία να αποδείξετε τις γνώσεις σας, αντί για χιλιάδες θέματα.

Θέση που πρέπει να επιλέξετε

Είναι εύκολο να ξεκινήσετε με το πάθος σας. Ακόμα και στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλοί bloggers, οι οποίοι μπορεί να σας προτείνουν να ξεκινήσετε με το δικό σας πάθος. Στην καριέρα μου στο blogging, έχω δει ότι αυτός ο τρόπος δεν λειτουργεί στις περισσότερες περιπτώσεις. Αν θέλετε πραγματικά να κερδίζετε από το σπίτι στο διαδίκτυο με τις ικανότητές σας στο blogging, θα πρέπει να επιλέξετε μια θέση που έχει ήδη αποδειχθεί ότι είναι κερδοφόρα.

Τώρα ας καταλήξουμε σε μερικές καλύτερες θέσεις ιστολογίων για να ενισχύσετε την καριέρα σας στο ιστολόγιο!

Όλες αυτές είναι αποδεδειγμένα κερδοφόρες κόγχες που υπάρχουν εδώ και χρόνια και μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα χωνί εισοδήματος.

Χρηματοοικονομικά:

Όλοι μας χρειαζόμαστε χρήματα για να ζήσουμε. Και οι περισσότεροι από εμάς θέλουμε να κερδίζουμε περισσότερα χρήματα και να ξοδεύουμε λιγότερα, να αποταμιεύουμε περισσότερα. Τα ιστολόγια που σχετίζονται με τα οικονομικά προσελκύουν ένα τεράστιο κοινό. Σε γενικές γραμμές, για τη θέση των οικονομικών, μπορείτε να επιλέξετε να γράψετε για συμβουλές εξοικονόμησης χρημάτων, συμβουλές για την αγορά, υποθήκες, φοιτητικά δάνεια, συμβουλές για τη μείωση του κόστους κ.ο.κ.

Τρόφιμα:

Όλοι τρώνε για να ζήσουν! Έτσι, όπως είναι φυσικό, το φαγητό είναι ένα δημοφιλές θέμα για το blogging. Μπορείτε να κερδίσετε αρκετούς αναγνώστες με τη δημοσίευση συνταγών για φαγητό. Σύμφωνα με μια έκθεση εισοδήματος, κάθε μήνα πολλά blogs τροφίμων αποκτούν καλύτερη κατάταξη περισσότερο από άλλα.

Ακόμη μπορείτε να γράψετε για μια συγκεκριμένη δίαιτα ή για εύκολα γεύματα που έχουν υπέροχη γεύση ή ίσως για συνταγές χωρίς γλουτένη. Η διαφήμιση, οι σύνδεσμοι θυγατρικών ή το δικό σας βιβλίο συνταγών θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα από το blog τροφίμων σας.

Μόδα: Η μόδα είναι μια άλλη πιο δημοφιλής εξειδικευμένη θέση blogging και το θέμα με τις περισσότερες αναζητήσεις στο διαδίκτυο. Επιλέγοντας αυτή τη θέση υπάρχει μια αρκετά καλή πιθανότητα να αποκτήσετε τεράστια οργανική επισκεψιμότητα μέσα σε λίγες φορές, καθώς ένας τεράστιος αριθμός ανθρώπων ψάχνει να διαβάσει και να ακολουθήσει νέο περιεχόμενο σε αυτή τη θέση.

Τρόπος ζωής:

Το lifestyle blogging αφορά μια σειρά από διαφορετικά θέματα που συνδέονται με το ίδιο κοινό και αυτά περιλαμβάνουν.

  • Ιστολόγια γονέων
  • Ταξιδιωτικά ιστολόγια
  • blogs για κατοικίδια ζώα
  • Ιστολόγια διακόσμησης και οικιακής διακόσμησης
  • Blogs καθημερινού τρόπου ζωής
  • DIY blogs

ο συνδυασμός της θεματολογίας εξαρτάται από εσάς, αλλά αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να βεβαιωθείτε ότι το ιστολόγιό σας είναι χτισμένο με ένα σαφές εμπορικό σήμα για να δώσει έμφαση και τη σωστή κατεύθυνση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *