4 Simple Techniques to Make Money from your Blog or Website

Total
0
Shares
Χρηματοδοτήστε το ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας

Εισαγωγή

Όπως όλοι γνωρίζουμε, η οργανική κυκλοφορία δεν είναι δωρεάν κυκλοφορία. Γιατί αυτό συμβαίνει επειδή καταβάλλουμε τις προσπάθειές μας και κερδίσαμε από τις μηχανές αναζήτησης.

Ένα άλλο σημείο είναι ότι είναι η πλήρης συμμετοχή των άρθρων μας που είναι βελτιστοποιημένα με SEO και κατατάσσονται στις μεγάλες μηχανές αναζήτησης καθώς και στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, το Instagram, το Pinterest.

Έτσι, αν χρησιμοποιείτε ήδη αυτή την πηγή για να έχετε υψηλή επισκεψιμότητα στον ιστότοπό σας, τότε γνωρίζετε καλά ότι αυτή η προσπάθεια απαιτεί περισσότερο χρόνο για να καταταγείτε. Θα πρέπει να επικεντρωθείτε στην αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, να γράψετε ποιοτικό περιεχόμενο που οι άνθρωποι αγαπούν να διαβάζουν και να το διαφημίσετε στις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης.

Εάν ο ιστότοπος ή το ιστολόγιό σας έχει ήδη οργανική επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης, θα πρέπει τώρα να επικεντρωθείτε στο να κερδίσετε χρήματα από αυτή τη δωρεάν επισκεψιμότητα, ναι είναι αλήθεια ότι μπορείτε να κερδίσετε χρήματα από τον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας με αυτή τη δωρεάν οργανική επισκεψιμότητα. Δείτε λοιπόν τους παρακάτω τρόπους που μπορείτε να κάνετε για να κερδίσετε χρήματα από την δωρεάν κίνηση που έρχεται.

Κερδίστε χρήματα από το Google AdSense

Για τους περισσότερους bloggers, αυτός είναι ένας από τους καλύτερους και ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα απλά και μόνο με τη νομισματοποίηση του περιεχομένου του ιστολογίου σας και μπορείτε να ξεκινήσετε με το μικρότερο ποσό επισκεψιμότητας. Το καλύτερο είναι ότι με το AdSense μπορείτε να τοποθετήσετε διαφημίσεις προβολής στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας και με λιγότερη επισκεψιμότητα.

Μόλις δημιουργήσετε το ιστολόγιό σας και εκπληρώσετε πλήρως όλα τα κριτήρια των κανόνων του AdSense, τότε μπορείτε να εγγραφείτε στο πρόγραμμα AdSense. Μετά από αυτό, θα λάβετε το μικρό κομμάτι κώδικα που μπορείτε να τοποθετήσετε στο τμήμα HTML του ιστότοπου ή του ιστολογίου σας. Το AdSense θα χρειαστεί μερικές ημέρες για να εξετάσει τον ιστότοπό σας και θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εάν ο ιστότοπός σας εγκριθεί, τότε μπορείτε να αρχίσετε να εμφανίζετε διαφημίσεις στο ιστολόγιό σας. Όταν ο χρήστης κάνει κλικ στη διαφήμιση, θα κερδίζετε χρήματα. Το εύρος των τιμών θα είναι διαφορετικό. Μπορεί να είναι λίγα ποσά ανά κλικ ή μπορεί να είναι λίγα δολάρια ανά κλικ που εξαρτάται πλήρως από τη διαφήμιση που έχετε προσθέσει και τη θέση που βρίσκεστε.

Δίκτυα διαφημίσεων προβολής

Νωρίτερα υπήρχε ένα μέρος που όταν σκεφτήκατε να εμφανίσετε διαφημίσεις οθόνης στον ιστότοπό σας έχετε δύο επιλογές εκεί έξω, δηλαδή μπορείτε να εκτελέσετε διαφημίσεις οθόνης AdSense ή να κανονίσετε ιδιωτικές διαφημίσεις μόνοι σας. Αυτό έχει αλλάξει από τον τελευταίο καιρό με μια έκρηξη των καλύτερων premium διαφημιστικών δικτύων που είναι προσβάσιμα σε ιδιοκτήτες ιστότοπων και bloggers που έχουν δημιουργήσει μεγάλη επισκεψιμότητα.

Το ποσό αμοιβής είναι κατά κάποιο τρόπο υψηλότερο όταν συγκρίνουμε με το πρόγραμμα AdSense, σε ένα εισόδημα για κάθε 1000 επισκέπτες που έρχονται στον ιστότοπό σας και ένας σημαντικός αριθμός από αυτούς πληρώνει ανά εντύπωση σε αντίθεση με το κλικ. Όλα είναι πλήρη εξαρτάται από τον ιστότοπο και το είδος της θέσης που έχουν επιλέξει.

Η συντριπτική πλειονότητα των κορυφαίων διαφημιστικών δικτύων έχουν μια βασική αναγκαιότητα επισκεψιμότητας. Όλα τα διαφημιστικά δίκτυα έχουν τους δικούς τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσετε και να εργαστείτε σύμφωνα με αυτούς. Έτσι, πριν κάνετε αίτηση για αυτό πρέπει να ελέγξετε όλες τις απαιτήσεις επιλεξιμότητας της συγκεκριμένης εταιρείας και να ελέγξετε ότι ο ιστότοπός σας είναι το τέλειο ταίριασμα ή όχι. Επίσης, βεβαιωθείτε ότι ο ιστότοπός σας ακολουθεί όλους τους κανόνες και τους κανονισμούς.

Επαναπροσδιορισμός της κυκλοφορίας Πώληση

Αυτό θεωρείται ως η καλύτερη επιλογή και από την άλλη πλευρά, είναι επίσης μια νέα επιλογή. Μπορείτε εύκολα να κερδίσετε χρήματα με αυτή τη μέθοδο από τον ιστότοπό σας ή την επισκεψιμότητα που προέρχεται από το ιστολόγιό σας. Αυτή η μέθοδος δεν θα επηρεάσει τίποτα μπορείτε να δείτε καμία αλλαγή αν κάποιος έρχεται στο ιστολόγιό σας και φεύγει.

Τη στιγμή που θα προσφέρετε το προνόμιο να επαναπρογραμματίσετε την επισκεψιμότητά σας, τοποθετείτε ένα μικρό κομμάτι κώδικα στον ιστότοπό σας. Αυτός ο κώδικας επιτρέπει σε διαφορετικούς χορηγούς να προσφέρουν την επαναστόχευση της κυκλοφορίας που πηγαίνει στον ιστότοπό σας – σε αυτό το σημείο, πληρώνεστε για την επαναστόχευση. Ο βασικός προμηθευτής αυτής της βοήθειας από τώρα είναι το repixel.co.

Αυτή η διαδικασία είναι πολύ καινούργια και είναι διαθέσιμη για να λειτουργήσει για κάθε ιστότοπο. Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από το αν προμηθεύεστε την κύρια αμοιβή σας από τις διαφημίσεις προβολής, είναι σε κάθε περίπτωση σπουδαίο να έχετε επιπλέον πηγές εσόδων – αυτό ονομάζεται στοίβαξη εισοδήματος.

Επιπλέον, δεδομένου ότι δεν εμποδίζει την εμπειρία του κοινού σας και είναι μια αξιοπρεπής επιπλέον ροή εισοδήματος.

Κερδίστε χρήματα με συνδέσμους θυγατρικών

Υπάρχουν πολυάριθμοι τρόποι που διατίθενται εκεί έξω για την εμπορία προϊόντων θυγατρικών στον ιστότοπό σας και οι περισσότερες από τις μεθόδους χρειάζονται κάποιες καλύτερες προσπάθειες και την καλύτερη στρατηγική για να κερδίσετε χρήματα από αυτό.

Ωστόσο, το πρόγραμμα θυγατρικών της Amazon και άλλα μεγάλα προγράμματα θυγατρικών που γενικά γράφετε για τα προϊόντα τους και η προσθήκη διαφημίσεων προβολής στον ιστότοπό σας είναι επίσης ένας άλλος τρόπος για να δημιουργήσετε επιπλέον έσοδα.

Τελικά λόγια

Εάν έχετε καταβάλει όλες τις προσπάθειές σας για να δημιουργήσετε υψηλή οργανική επισκεψιμότητα στον ιστότοπο ή το ιστολόγιό σας, τότε μπορείτε σίγουρα να κερδίσετε μερικά επιπλέον δολάρια από αυτό. Η χρήση διαφημίσεων προβολής είναι ένας από τους πιο εύκολους και απλούς τρόπους για να κερδίσετε επιπλέον χρήματα από το ιστολόγιο ή τον ιστότοπό σας. Και ναι, θα πρέπει να αναζητάτε συνεχώς και κάποιες άλλες επιλογές για να κερδίσετε κάποια πρόσθετα έσοδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *