3 Top Privacy Tips For Influencers In 2022

Total
0
Shares
συμβουλέςαπορρήτου για influencers

Μία από τις πιο προσοδοφόρες πιθανές ευκαιρίες καριέρας για όσους επιθυμούν να “χαράξουν το δικό τους δρόμο” στην εποχή των μέσων κοινωνικής δικτύωσης είναι να γίνουν influencer. Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν επιτρέψει στους influencers και τους δημιουργούς περιεχομένου να αναπτύξουν τις προσωπικές τους μάρκες και ταυτόχρονα να συνεργαστούν με γνωστές εταιρείες. Ενώ το κάνουν αυτό, μπορούν επίσης να προσεγγίσουν εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο.

Ωστόσο, αυτό το επίπεδο έκθεσης οδηγεί σε δυσκολίες στην προστασία της ιδιωτικής ζωής των influencers. Η παραβίαση της ιδιωτικής ζωής, συνηθέστερα το doxxing, είναι συνηθισμένο φαινόμενο στον ταχέως εξελισσόμενο κόσμο του influencer marketing.

Καθίσαμε μαζί με τον Kyle Krzeski και τον John Bourscheid, συνιδρυτές της υπηρεσίας προστασίας προσωπικών δεδομένων Removaly. Ο Kyle και ο John αποκάλυψαν τις τρεις κορυφαίες συμβουλές για την προστασία της ιδιωτικής ζωής που πρέπει να αξιοποιήσουν οι influencers το 2022.

Σχετικά με την Removaly

Το Removaly ιδρύθηκε το 2020 από τον Kyle και τον John μετά από προσωπικούς τους αγώνες με τη διαδικτυακή παρενόχληση και την κυβερνοπαρακολούθηση. Ο κύριος στόχος τους ήταν να εξασφαλίσουν τον έλεγχο του πόσα από τα προσωπικά δεδομένα των ίδιων και της οικογένειάς τους ήταν ελεύθερα διαθέσιμα στο διαδίκτυο.

Ενώ ερευνούσαν τις καλύτερες μεθόδους για να καθαρίσουν τα δικά τους προσωπικά δεδομένα, συνειδητοποίησαν πόσα στεφάνια έπρεπε να υπερπηδήσουν για να αφαιρέσουν σωστά προσωπικές πληροφορίες από το Διαδίκτυο. Αυτή η συνειδητοποίηση αποτέλεσε τον καταλύτη για τη δημιουργία του Removaly, ενός από τους πιο ολοκληρωμένους διαδικτυακούς πόρους για την αφαίρεση προσωπικών πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Κορυφαίες συμβουλές απορρήτου για τους Influencers

Παρόλο που υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν οι influencers και οι δημιουργοί περιεχομένου για να βοηθήσουν στην προστασία της προσωπικής τους ιδιωτικότητας, υπάρχουν ορισμένοι βασικοί δείκτες που μπορούν να ακολουθηθούν για να παρέχουν μια ισχυρή αίσθηση ασφάλειας.

Συμβουλή απορρήτου 1: Χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο

Οι ειδικοί σε θέματα ιδιωτικότητας στο Removaly συνιστούν να μην χρησιμοποιείτε το πραγματικό σας όνομα ως influencer. Είναι πολύ συνηθισμένο και ενθαρρύνεται να χρησιμοποιείτε ένα ψευδώνυμο ή ένα καλλιτεχνικό όνομα. “Ο στόχος”, δηλώνει ο Krzeski, “είναι να αποτρέψουμε να δοθεί το προσωπικό όνομα ενός influencer κατά τη δημιουργία βίντεο, την εμφάνιση ή το tweeting”.

Ο Bourscheid αναλύει περαιτέρω: “Το να έχετε το πλήρες όνομά σας συνδεδεμένο με την προσωπική σας μάρκα σας ανοίγει σε εκτεταμένους πιθανούς κινδύνους. Η κακοβουλία κατά των influencers είναι τόσο διαδεδομένη που το doxxing και το SWATting έχουν γίνει πιο συνηθισμένα στο ψηφιακό λεξικό”.

Συμβουλή απορρήτου 2: Δημιουργήστε μια LLC για την επωνυμία σας

Είναι μια πολύ καλή ιδέα να δημιουργήσετε μια εταιρεία περιορισμένης ευθύνης (LLC) για το εμπορικό σήμα σας. Αυτό χρησιμεύει για την προστασία των προσωπικών σας περιουσιακών στοιχείων και είναι ένας πολύ καλός τρόπος να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες για τη δουλειά σας ως influencer χωρίς να εκθέτετε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Η Removaly συνιστά ανεπιφύλακτα σε όλους να εγγραφούν επίσης μέσω ενός εγγεγραμμένου πράκτορα, καθώς με τις υπηρεσίες εγγεγραμμένου πράκτορα τα προσωπικά σας στοιχεία εμφανίζονται πλέον στα κρατικά επιχειρηματικά αρχεία και τις καταθέσεις.

“Αυτό βοηθάει τους influencers διασφαλίζοντας ότι δεν χρειάζεται να παρέχουν τα προσωπικά τους στοιχεία κατά την εγγραφή τους σε υπηρεσίες και προγράμματα συνεργατών”, εξηγεί ο Krzeski. “Αντ’ αυτού, μπορούν να παρέχουν τις επιχειρηματικές τους πληροφορίες, διατηρώντας το προσωπικό τους απόρρητο”.

Συμβουλή απορρήτου 3:

Απομακρύνετε τις προσωπικές σας πληροφορίες από τις ιστοσελίδες αναζήτησης προσώπων
Πολλοί influencers, streamers και δημιουργοί περιεχομένου έχουν ενοχληθεί, παρενοχληθεί, ενοχληθεί και παρακολουθηθεί στο διαδίκτυο. Σε αρκετές περιπτώσεις, οι άνθρωποι αναζητούν τα προσωπικά στοιχεία του influencer και τα δημοσιεύουν δημόσια, με κακόβουλο τρόπο. Εδώ έγκειται το πρόβλημα.

Σύμφωνα με την Removaly, η κύρια μέθοδος που χρησιμοποιούν οι κακοποιοί για να αποκτήσουν αυτές τις πληροφορίες είναι μέσω ιστότοπων αναζήτησης ανθρώπων και μεσιτών δεδομένων, όπως οι White Pages, BeenVerified και MyLife. Αυτές οι πληροφορίες είναι δημόσια διαθέσιμες σε όποιον τις αναζητά και μπορούν εύκολα να διαδοθούν για τον εντοπισμό διευθύνσεων κατοικίας, αριθμών τηλεφώνου, μελών της οικογένειας και πολλά άλλα.

Αν και αυτό μπορεί να γίνει χειροκίνητα, η διαδικασία αφαίρεσης των προσωπικών σας πληροφοριών από το Διαδίκτυο είναι πολύ χρονοβόρα. Επιπλέον, η αφαίρεση των πληροφοριών σας από έναν μεσίτη δεδομένων δεν εγγυάται ότι δεν θα αναδημοσιεύσει τις πληροφορίες σας στο μέλλον.

Υπηρεσίες όπως η Removaly υπάρχουν για να απλοποιήσουν τη διαδικασία αφαίρεσης αυτών των προσωπικών πληροφοριών από το διαδίκτυο, προστατεύοντας τους influencers και τους αγαπημένους τους από πιθανή βλάβη.

Τελικές σκέψεις

Το διαδίκτυο παρέχει ένα τέλειο περιβάλλον για την ανάπτυξη των influencers. Ωστόσο, παρέχει επίσης πρόσφορο έδαφος για πιθανούς κινδύνους προστασίας της ιδιωτικής ζωής. Ένα πράγμα που θέλετε να αποφύγετε ως influencer είναι οι κακοί παράγοντες να έχουν άμεση πρόσβαση στις προσωπικές σας πληροφορίες.

Η διασφάλιση της τήρησης αυστηρών πρωτοκόλλων προστασίας της ιδιωτικής ζωής θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ασφάλεια εσάς και των αγαπημένων σας προσώπων. Για τον Kyle Krzeski και τον John Bourscheid της Removaly, η παροχή πόρων και προσφυγών για όσους επιθυμούν να βελτιώσουν το προσωπικό τους απόρρητο είναι ζωτικής σημασίας.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You May Also Like
πώς οι influencers βγάζουν χρήματα

How Influencers Make Money With Instagram

Ο influencer είναι κάποιος που έχει την ικανότητα να επηρεάζει τις αγοραστικές αποφάσεις και τις απόψεις άλλων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Για παράδειγμα, αν έχετε ένα ιστολόγιο και γράψετε…
View Post
Πώς λειτουργεί το ψηφιακό μάρκετινγκ;

How does Digital Marketing Work?

Η εποχή αυτή σηματοδοτεί θαυμάσιες εφευρέσεις. Έχει συνδέσει τους ανθρώπους μεταξύ τους. Η παγκόσμια κυκλοφορία έχει πλέον απομακρυνθεί από τους δρόμους και τις αγορές. Έχει βρει τη θέση της στο…
View Post
αλγόριθμοι youtube

How Does the YouTube Algorithm Actually Work?

Το YouTube είναι μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που παρέχει σε όλους τη δυνατότητα να ανεβάσουν ένα βίντεο οποιουδήποτε είδους και να κερδίσουν ένα σημαντικό ποσό χρημάτων,…
View Post
στρατηγικές YouTube για την εύρεση νέων πελατών

Top 10 YouTube Strategies for Finding New Customers

“Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!” – Δεν μπορεί να υπάρξει καμία δεύτερη σκέψη αν ισχυριστούμε ότι αυτή ακριβώς η δήλωση, που διατυπώθηκε από έναν από τους εξαιρετικά επιτυχημένους λιανοπωλητές της…
View Post
νέες λειτουργίες whatsapp

Upcoming 10 New WhatsApp Features Coming Soon

Μάθετε για 10 νέα χαρακτηριστικά του WhatsApp Το WhatsApp εργάζεται πάνω σε διάφορα νέα χαρακτηριστικά για τους χρήστες των Apple iOS, Android, Windows και web. Το WABetaInfo, ένας ιστότοπος που…
View Post
Αυξήστε-τους-οπαδούς-σας-στο-Twitter

Effective Tips to Increase Your Twitter Followers

Εισαγωγή Όταν μπήκα στο Twitter τον Μάιο του 2019, δεν ήξερα τι έκανα. Απλώς εγγράφηκα, χρησιμοποίησα το ψευδώνυμό μου ως συγγραφέας, έβαλα τα ενδιαφέροντά μου στο πεδίο βιογραφικό και αυτό…
View Post