3 Content Creation Ideas for Political Bloggers and Journalists

Total
0
Shares
ιδέες δημιουργίας περιεχομένου για πολιτικό blogger

Ίσως είναι καλή ιδέα να δημιουργήσετε ένα πολιτικό ιστολόγιο αν έχετε έντονες πολιτικές απόψεις ή αν μεταφέρετε πάντα ζουμερά κομμάτια ειδήσεων σε πολυσύχναστες γωνίες του δρόμου. Και ακόμη και αν δεν ενδιαφέρεστε να ξεκινήσετε έναν δικό σας ιστότοπο, υπάρχουν πολλά πολιτικά ιστολόγια εκεί έξω για να μάθετε όμως – είτε πρόκειται για κύρια ειδησεογραφικά πρακτορεία, είτε για ομάδες μέσων κοινωνικής δικτύωσης είτε ακόμη και για απλούς μπλόγκερ που γράφουν στον ελεύθερο χρόνο τους.

Εκτός από το να βγάλετε ενδεχομένως χρήματα ως πολιτικοί bloggers, μπορεί να γνωρίσετε νέους φίλους που είναι παθιασμένοι με την πολιτική ενημέρωση.

Το να δημιουργήσετε ένα κοινό, να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να βγάλετε λίγα (ή πολλά) χρήματα κάνοντας αυτό που αγαπάτε είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

Τα ιστολόγια ξεκινούν για διάφορους λόγους και με διαφορετικούς στόχους στο μυαλό από διαφορετικούς ανθρώπους. Στην πορεία, ορισμένες από τις αποφάσεις που θα πάρετε θα υπαγορευτούν από την πορεία σας. Ωστόσο, ο μόνος τρόπος για να πετύχετε είναι να ξεκινήσετε, και αυτό είναι ένα γεγονός που ισχύει για όλους.

Ο παρακάτω οδηγός θα σας διδάξει πώς να ερευνήσετε, να δημιουργήσετε, να χτίσετε και να αναπτύξετε ένα πολιτικό ιστολόγιο. Ακολουθούν τρεις ιδέες δημιουργίας περιεχομένου για να ξεκινήσετε ένα πολιτικό ιστολόγιο.

Προσδιορίστε το κοινό σας

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δημιουργήσετε, να διαμορφώσετε και τελικά να αυξήσετε τους οπαδούς σας είναι να καθορίσετε ποιος θα διαβάζει το ιστολόγιό σας και τι είδους περιεχόμενο θα γράψετε. Θα πρέπει να είστε εύκολα σε θέση να κατανοήσετε το κοινό σας μόλις έχετε μια σαφή ιδέα για τη θέση σας.

Δεν είναι μόνο οι στατιστικές και τα δημογραφικά στοιχεία που μπορούν να σας βοηθήσουν να στοχεύσετε το κοινό σας. Η κατανόηση του τι θέλουν αυτοί οι άνθρωποι και ποιοι είναι, απαιτεί μια βαθύτερη κατανόηση.

Έχοντας αυτό κατά νου, το SEO πρόκειται να διαδραματίσει μεγάλο ρόλο στο πώς το περιεχόμενό σας βρίσκεται στα αποτελέσματα αναζήτησης και πού κατατάσσεται όταν οι άνθρωποι αναζητούν πληροφορίες στο διαδίκτυο. Εάν δεν χρησιμοποιείτε επί του παρόντος ένα εργαλείο SERP Checker Tool για την ανάλυση της πολιτικής κίνησης και των τάσεων αναζήτησης, αυτό είναι κάτι που πρέπει να αρχίσετε να κάνετε νωρίτερα παρά αργότερα.

Θα πρέπει να γράφετε το ιστολόγιό σας για τους ανθρώπους που προσπαθείτε να προσεγγίσετε. Τα ιστολόγια μπορούν να βοηθήσουν τους πολιτικούς υποψηφίους να προσεγγίσουν ένα μεγάλο κοινό και να παρέχουν λεπτομέρειες σχετικά με τους υποψηφίους.

Μπορείτε να επικοινωνείτε με άτομα πολιτικού ενδιαφέροντος και τις εξελίξεις χωρίς να είστε μέρος του θορύβου, ανεξάρτητα από τις πολιτικές σας απόψεις.

Βρείτε μια πολιτική θέση που σας ταιριάζει

Ο προσδιορισμός του είδους στο οποίο θα επικεντρωθεί το ιστολόγιό σας θα σας επιτρέψει να αποφασίσετε ποια κατεύθυνση θα ακολουθήσετε. Μπορείτε να εξειδικευτείτε σε πολιτικά κόμματα, πολιτείες, πόλεις κ.ο.κ.

Το ιστολόγιό σας θα λάβει μεγάλη επισκεψιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης, ειδικά αν χρησιμοποιείτε εντυπωσιακούς τίτλους και θέματα με ειδησεογραφικό ενδιαφέρον. Για ένα ιστολόγιο που θέλει να αναπτυχθεί οργανικά, είναι σημαντικό να δημοσιεύετε τακτικά, να συμπεριλαμβάνετε σχετικές λέξεις-κλειδιά στο περιεχόμενό σας και να ακολουθείτε τέλειες στρατηγικές SEO.

Οι παρακάτω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε:

  • Blogger στη συντηρητική πολιτική θέση υποστηρίζει τις αξίες και τις αρετές του συντηρητισμού.
  • Ένα φιλελεύθερο πολιτικό ιστολόγιο είναι μια εξαιρετική επιλογή αν τείνετε να είστε πιο φιλελεύθεροι στη σκέψη σας.
  • Μπορείτε επίσης να γράψετε ένα ιστολόγιο για μετριοπαθή πολιτικά θέματα, αν αυτό είναι που προτιμάτε.
  • Μπορείτε να επιλέξετε να γράφετε για τις παγκόσμιες υποθέσεις εκτός της τοπικής σας εμβέλειας, ξεκινώντας ένα διεθνές πολιτικό ιστολόγιο.
  • Μια καλή σύσταση για τη μελέτη της τοπικής πολιτικής είναι, για να ξεκινήσετε με μια χώρα, μια περιοχή ή μια πόλη και να περιοριστείτε από εκεί και πέρα. Αντ’ αυτού, θα μπορούσατε να ξεκινήσετε ένα γενικό ιστολόγιο για την πολιτική.

Με τόσους πολλούς διαφορετικούς τύπους πολιτικών ιστολογίων εκεί έξω, θα πρέπει να δημιουργήσετε το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο.

Δημιουργήστε αειθαλές περιεχόμενο

Ένα αειθαλές άρθρο αποτελείται από περιεχόμενο που παραμένει σχετικό με την πάροδο του χρόνου. Σχεδιασμένα για να συνεχίσουν να προσελκύουν αναγνώστες στο ιστολόγιό σας με την πάροδο του χρόνου, αυτά τα άρθρα έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Αυτά τα άρθρα συχνά κάνουν μια βαθιά κατάδυση σε ένα συγκεκριμένο θέμα και είναι κείμενα μεγαλύτερης διάρκειας.

Η ανασκόπηση πολιτικών βιβλίων στη θέση σας μπορεί να αποτελέσει μια επιλογή αειθαλούς περιεχομένου για ένα πολιτικό ιστολόγιο.

Η δημιουργία ισχυρού αειθαλούς περιεχομένου και τίτλων είναι σίγουρα απαραίτητη όταν εξετάζεται το περιεχόμενο νέων βιβλίων από τα κλασικά πολιτικά βιβλία ή άλλα βιβλία που παραμένουν δημοφιλή σε όλες τις γενιές θεωρούνται για ανασκόπηση.

Οι κριτικές σπουδαίων βιβλίων θα κρατήσουν το ενδιαφέρον των ανθρώπων, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να προσελκύσετε νέους αναγνώστες, αν οι κριτικές σας είναι σίγουρο ότι θα τους αναζητήσουν.

Πώς να δημιουργήσετε ένα επιτυχημένο πολιτικό ιστολόγιο
Τα πολιτικά ιστολόγια έχουν διάφορες μορφές και υπάρχει ατελείωτο υλικό που μπορεί να αναρτηθεί. Στην ενότητα σχολίων, μπορεί να πέσετε πάνω σε κάποιες έντονες συζητήσεις για την πολιτική. Θα υπάρξει κριτική και θα πρέπει να τη διαχειριστείτε και να διαχωρίσετε τους ανθρώπους που διαφωνούν μαζί σας από τους πραγματικούς επικριτές.

Αν σας άρεσε αυτό το άρθρο για το πολιτικό blogging, φροντίστε να διαβάσετε αυτόν τον οδηγό SEO για το πώς να διασφαλίσετε ότι όλο το περιεχόμενό σας κατατάσσεται συνεχώς υψηλότερα στη Google.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *